Hei! Ajattelin tehä uuden osan näin perjantai 13 päivän johdosta, siis epäonnenpäivän. Tämä osa voi olla sekainen koska suunnitelin tämän erillaiseksi, mutta siitä tuli tälläinen, kun pelasin. Varmaan vuorottellen alkaa tulla osia näihin tarinoihin. Haluaisin jo kovasti saada lapsia näille, mutta pakko oli tehdä tämä juttu. Osa sisältää myös hieman sellaisia sanoja, jotka eivät sovellu pienille lapsille. Alku on vähän töms. No eipä nyt enempää höpistä osan pariin!!

1639039.jpg

Benjamin janoaa tietoa ja haluaisi jonain päivänä tulla sairaalan johtajaksi. Luonnetta en muistanut katsoa. Benjamin työskentelee tällä hetkellä pormestarina.

1639075.jpg

Kun Benjami muutti tontille, hän alkoi heti siivota. Hyvä Alice,olet ottanut miehen, joka siivoaa ilman käskyjä!

1639095.jpg1639041.jpg

Yhtäkkiä Benjamin polvistui maahan ja sanoi: "Alice olet elämäni valo, kun näin sinut tiesin että olet se oikea. Tee minusta maailman onnellisin mies."

"En ole vielä valmis naimisiin, anteeksi Benjamin", Alice sanoi.

1639043.jpg

"Ei se mitään Alice, mennään sitten kun olet valmis", Benjami sanoi. Ja he suutelivat sovun merkiksi.

1639097.jpg

Molemmille oli tullut kova nälkä, joten Alice alkoi laittamaan itselleen juustokeittoa, kun taas Benjami tyytyi valmisruokaan.

1639081.jpg

Aamu tuli ja teltasta kuului ääniä aika hmm. mielenkiintoisia ääniä. Aivan Benjami ja Alicehan sillä olivat. Ja mitähän naapurit tästä tuumivat?

1639113.jpg 

Pihalta kuului auton töötäilyjä, oli aika Benjamin lähteä hoitamaan pormestarin töitään. Benjamilla olikin upea asu. Minäkin haluan tuollasen.

1639076.jpg

Alice jäi kotiin katsomaan aamun voicea. Siellä esiintyi Johanna G ja hämmästyttävä piano. Se oli Alicen lempiohjelma.

1639078.jpg

Postiakin oli kerinnyt kertyä enimmäkseen vain laskuja.

1639089.jpg

Alice osti kaupasta uuden baletti tangon, olihan hän ollut kova teininä tanssimaan. "Näinkös se meni?" Alice ihmetteli.

1639080.jpg

Kesken Alicen balettiharjoitusten puhelin soi. Alice riensi vastaamaan."Alice Mäntsen puhelimessa", hän tokaisi. "Kuunnelkaa tarkkaan, eräs läheisesi aikoo huijata sinua. Ole tarkkana niin voit huomata sen,"langan päästä kuului. Sitten puhelu katkesi."Haloo? Kuka yrittää?" Alice sanoi.

1639114.jpg

Alice meni jatkamaan baletti harjoituksiaan, mutta hän ei pystynyt keskittymään, hän mietti salaperäistä soittajaa."Kukahan minua huijaa?Maisako?Eikai sentään Benjamin? Tuskin!" Alice arvuutteli.

1639074.jpg

Kun Benjami saapui töistä, hän tuli heti toivottamaan onnea Alicen ensimmäistä työpäivää varten.

1639100.jpg

Sitten Benjam hiipi puhelimen luo ja laittoi numeron, johonka oli usein soittanut. "Minä täällä Benjamin, hän lähtee kohta töihin, voit sitten tulla!" Benjami kuiskasi puhelimeen. "Selvä minä tulen sitten", ääni puhelimessa sanoi.

1639067.jpg

Alice meni jo tien viereen odottamaan kimppakyytiä.

1639108.jpg

Pian hyvin "tyylikäs" kyyti saapui hakemaan Alicea.

1639073.jpg

Ja jo hetken kuluttua Benjamin käytti tilanteen hyödyksi. "Olen kaivannut sinua paljon", Benjamin leperteli naiselle. "Niin minäkin", nainen hymyili Benjamille. "Kenen rahoja olet nyt havitelemassa?" Maisa kysyi. "Erään köyhän akan Alicen", Benjamin kertoi.

1639084.jpg

"Et kai vaan pidä hänestä?" Maisa kysyi. Benjamin vastasi: "En,hän on vain saamaton akka, joka ei halunnut mennä kihloihin kanssani. "No pian sinä hänen rahansa saat, tapat koko akan ja perit hänen rahansa", Maisa sanoi.

1639082.jpg

"Ei, en voi tehä niin ennen kuin hän on kanssani naimisissa ja kun olen suostutellut jättämään minulle perinnössä rahansa. Sitten voin tappaa hänet", Benjamin suunnitteli. "Olet niin kekseliäs!" Maisa nauroi.

1639072.jpg

"Voi olet niin ihana Maisa!" Benjamin jatkoi. "Hih tietenkin olen", Maisa sanoi. Benjamin ehdotti: "Jospa vähän leikkisimme kultaseni!" "Tottakai se käy", Maisa sanoi.

1639110.jpg

Ja niinpä he menivät telttaan. Mihinkä mieheen Alice olikaan sekaantunut.

1639069.jpg

Alice oli noussut työkyydistä hyvillä mielillä, sillä he olivat päässee töistä aiemmin hyvän työsuorituksen vuoksi. Alice oli ajatellut päästä taas Benjamin luokse, mutta kun hän saapui kotiin, hän oli pyörtyä. Hän kuuli Maisan ja Benjamin äänet ja tajusi mitä he tekivät siellä. Alice juoksi itkemään kauemmas ja päätti ottaa aamulla heti eron Benjaminista.

1639102.jpg

Heti herättyään Alice marssi alusvaatteisillaan Benjamin luokse ja huusi tälle. "Minä voin kyllä selittää", Benjam hoki. Maisa oli tällä välin kadonnut.

1639090.jpg

"Ai voit vai?" Tuskin, sinä petit minua luulin, että rakastit minua. Häivy täältä!" Alice sanoi itku kurkussa."Mutta mutta", Benjamin sökerti. "Tästä saat senkin sika ja saat lisää jos et jo häivy!" Alice sanoi läimäittäessään Benjamia naamaan. "Luulin, että olisimme viettäneet romanttisen illan eilen!" Alice huusi itkien.

1639105.jpg

"Minua ei tuollainen akka jätä!"Benjamin huusi ja lätkäisi naista takaisin. "Auh,"Alice kiljaisi. Benjam huusi: "Nyt saat maksaa kun en saanut rahojasi."

1639106.jpg

Benjam hyökkäsi Alicen päälle. "Aih-iiii tuo satttuu", Alice kirkui taas. Alice kun ei ollut mikään hyvä tappelija.

1639045.jpg

"AAAH APUA!!" Alice huusi tuskasta.

1639119.jpg

Aamu valkeni vähittellen ja maassa makasi Alice. Hän oli hävinnyt pahasti tappelussa ja Benjamin oli luullut tappaneensa Alicen.

1641807.jpg

"Mitä minä maassa teen", Alice kysyi ihmetellen herättyään.

1641798.jpg

"Voi ei! Nyt muistan Benjam teki tämän", Alice muisti.

1641797.jpg

"Kauhea päänsärky, mitähän kello on?" Alice sanoi. "Oih,neljä iltapäivällä. Olin kauan tajottomana", Alice ajatteli. "Täytyy tehdä jotain, entä jos hän tulee takasin?Ei hän tule,onneksi Benjam kai luuli että kuolin", Alice ajatteli."En voi mennä töihin soitan sinne illalla, että ole kipeänä."

1639085.jpg

Ilta tuli ja Alice oli saanut käytyä suihkussa ja syömässä. Sitten hän tajusi soittaa pomolleen. "Anteeksi pomo, mutta ole kauhean kipeä, päätä särkee koko ajan. Voinko olla kotona tämän päivän?" Alice pyysi. "Totta kai,toivottavasti paranet pian", Pomo sanoi. "Kiitos, tulen huomenna töihin" Alice lupasi.

1641803.jpg

Alice yritti nukkua, mutta Benjaminin sanat pyörivät hänen päässään. Alice havaihtui kun kuuli ääniä. Siellä oli tummahko nainen, joka esitteli nimekseen Irina Korpi. Irina kysyi: Oletteko kunnossa?Kuulin Benjamista hän on paha mies,pysykää kaukana hänestä nyt."Alice kiitti huolen pidostam mutta pyysi naisen lähtevän.

1641789.jpg

Alice pisti naisen kauniit kasvot muistiin tulevia poikaperiöitä varten. Jos niitä lapsia kerkeää syntyäkkään.

1639094.jpg

"Miten minä ikinä pärjään, kukaan mies ei huoli minua ikinä!" Alice alkoi hysteriaasti itkeä naisen lähdettyä.

Näihin surullisiin tunnelmiin päätämme tämän osan.Kommenttia osasta!Ja tässä vielä kysymykset osaan:

1.Kuka oli saraperäinen soittaja?

2.Oliko Benjami sinusta ilkeä Alicelle?

3.Miten Alice selviää?

4.Oliko lopun lavastukset hyviä?

5.Piditkö osasta ja minkä koulunumeron antaisit?