No niin tässä nyt tulee uusi osa. Niin kuin huomattu on päivitystahtini on nopeampi, siitä kiitos kesälomalle, sillä minulla on paljon aikaa olla koneella. Kiitos myös kannettavalle joka on nopeampi kuin tämä kone ja siihen ei tule yleensä ongelmia ja kone jaksaa pyörittää itse peliä nopeaa:) Seuraava osa ilmestynee sitten ennen perjantaita, sillä minulla on kaikki kuvat otettuna ysiosaan. No joo siirrytään uuden osan pariin.

1695868.jpg

"Nyt kun olemme naimisissa niin voisimme kai hankkia pikkuveljen tai sisaren Nickille?" Silvo kysyi Alicelta, kun he olivat saaneet Nickin nukkumaan. "No voisimmehan me", Alice myöntyi.

1695920.jpg1695884.jpg

Alice ja Silvo aloittivat jo sohvalla, pian he siirtyivät makuuhuoneen puolelle.

1695921.jpg

Ja siellä no voitte arvatakkin. Tuutulaulua ei kuitenkaan kuulunut. Harmi!

1695937.jpg

Kolmen aikoihin yöllä alkoi kuulua Nickin huoneesta ääntä. No itse poikahan siellä huusi, kun vaipat olisi pitänyt vaihtaa.

1695939.jpg

Alicehan Nickin pelasti vaipoilta. Silvo itse ei jaksanut nousta sängystä. Jaahas Silvo etkö uskalla vaihtaa poikasi vaippoja enää?

1695876.jpg

Silvokin oli lopulta herännyt tekemään aamiaista Alicen lähdettyä töihin.

1695871.jpg

Nickistä hänen isänsä oli liian hidas kokki, joten hän yritti hoputtaa isäänsä.

1695878.jpg

Lopulta Silvo sai ruuan valmiiksi ja Nick pääsi syömään.

1695880.jpg

Silvo siivosi astiat kunnon aviomiehen tavoin.

1695905.jpg1695916.jpg

Nick oli hiljaa ainoastaan yöllä, jolloin hän nukkui kuuliaisesti, jos vanhemmatkin nukkuivat. Söpö poika edelleen nukkuessaan :)

1695918.jpg

Aina aamulla Nickin vaipat piti vaihtaa. Yleensä Alice oli se, joka joutui vaihtamaan, Silvo kun oli aina niin "väsynyt".

1696126.jpg

Kun Alice kyllästyi vaihtamaan aina vaippoja, hän päätti opettaa Nickin potalle. Nick ei kuitenkaan pitänyt äitinsä opetuksesta. Hänestä oli tyhmää istua potalla.

1695890.jpg

Alice hoiti nykyään aina Nickin. Silvo oli pysytellyt Nickistä kaukana, kun tämä oli muuttunut taaperoksi. Yleensä aamupala syötiin yhdessä, sen jälkeen kun Silvo oli jo häippässyt töihin.

1695896.jpg

Nick rakasti sitä kun Alice kertoi hänelle satuja. Hänestä lelusadut olivat parhaimipia, niitä Alice hänelle usein lukikin.

1695912.jpg

Nick oli hellyyttävä lapsi kun oli niin rauhallinen. Hän tirskahteli, kun äiti jutteli hänelle. Silvo ei taaskaan kiinittänyt lapseensa mitää huomiota!

1695914.jpg

"Inä entää", Nick huuteli, kun Alice leikki poikansa kanssa. "Niin kultaseni lennätkin", Alice sanoi hellästi. Nick oli oppinut jo vähän puhumaan.

1696127.jpg

Kun Nick oli päiväunilla Alice sai hetken olla rauhassa. "Mikä Silvolla on? Hän ei välitä pojastamme yhtään", Alice ajatteli. Minä soitan hänelle töihin en kestä hoitaa lastamme yksin!" Alice keksi.

1696130.jpg

"Haloo,saisinko Silvo Mäntsenin puhelimeen?" Alice sanoi ja kuuli miehen huikkaavan Silvoa. "Niin Silvo paikalla", Silvo sanoi. "ET AINAKAAN POIKASI LUONA KOSKAAN!!" Alice huusi Silvolle. "Alice mitä? Häh?" Silvo kyseli ymmällään. "Sinä et välitä Nickistä yhtään, minä joudun tekemään kaiken! Tekisit joskus sinäkin jotain", Alice sanoi itku kurkussa. "Kyllä minä voin tehdä, en ole vain tottunut taaperoihin", Silvo yritti selitellä. "Ai no silloin, kun NICK OLI VAUVA OLIT KYLLÄ HÄNEN KANSSAAN!" Alice alkoi taas huutaa. "Rauhoitu kultaseni,minä..", Silvo sanoi, mutta Alice keskeytti. "ALÄKÄ SANO MINUA KULTASEKSI!" Alice kirkui. "Jos et rupea hoitamaan lastasi ja rakastamaan MINÄ EROAN SINUSTA! Nick ansaitsee kunnon isän!" Alice huusi ja löi luurin korvaan itkien.

Alice hukutti surunsa siivoamalla. Alice ajatteli: Entä jos he joutuisivat erota? Jos Silvo ei oppisi olemaan Nickin kanssa?

1695901.jpg

Kesken ajatusten ja Nickin hoitoa olivat laskut jääneet postiluukkuun. Ulosottosim tuli perimään rästiin jäänet laskut.

1695907.jpg

Ulosottosim otti tuolin ja potan. Alice ei huomannut sitä kun oli mennyt makkariin itkemään.

1695902.jpg

Kun Nick heräsi päikkäreiltä ja kun Alice oli lopettanut itkemisen, hän laittoi Nickille mahtimaitoa, jotta Nick oppisi puhumaan kunnolla.

1695893.jpg

Kun Alice opetti Nickiä puhumaan, hänen ensimmäinen sanansa oli tuttipullo.

1695925.jpg

Kauaa ei opeteltu, sillä Alicen piti lähteä töihin ja Silvokin oli jäänyt ylitöihin, joten piti palkata lastenhoitaja.

1695923.jpg

Lastenvahti ei lukenut kuin Green Wilssin uutislehteä. No ei sen pahempaa onneksi.

1695932.jpg

Pian Silvo saapui töistä mukanaan ylennys luonnontieteiden opettajaksi.

1695899.jpg

Silvo hyvästeli lastenhoitajan ja otti itseään niskasta kiinni ja päätti opettaa Nickin puhumaan, että Alice ei jättäisi häntä. Aluksi se ei sujunut. "Sano nalle", Silvo sanoi. "Kalle", Nick yritti. "Ei Nick nalle", Silvo sanoi uudestaan. "Halle, Malle", Nick sanoi. "Aah" Silvo sanoi turhautuneena.

1695928.jpg

Mutta kohta. "No sano iskä", Silvo yritti vielä. "Iskää", Nick sanoi. "Hyvä poika!" Silvo sanoi onnellisena Nickille.

1696150.jpg

Poika oppikin puhumaan isänsä avulla. Silvo oli niin onnellnen, että heitti Nickin ylös ilmaan melkein kattoon asti. Nick oli yhtä onnellinen, vihdoin isä huomíoi häntä :))

1695933.jpg

Silvo pelaili shakkia, jotta saisi ylennyksen. Heti jos Nick vähänki itki Silvo suorastaan juoksi poikansa luo. Kunhan Alice kuulee niin tuskin eroaa ;)

1695887.jpg

Nick oppi myös potalle isänsä opetuksilla. Hyvä Silvo ja Nick!!

1695873.jpg

Kun poliisiauto kurvasi pihaan Silvo juoksi kertomaan Alicelle hänestä ja Nickistä. Alice halasi miestään ja Silvo sanoi, että olisi valmis nyt kahden lapsen isäksi.

1696133.jpg

Joten ei kun tuumasta toimeen. Valitettavasti ei kuulunut taaskaan tuutulaulua, joten he yrittivät ja yrittivät, eikä laulua kuulunut.

1695941.jpg

Molemmat olivat surullisia ja yhtäkkiä Silvo keksi ja soitti työkaverilleen joka lainasi heille riippumaton. Heti kun se saivat sen, he menivät kokeilemaan ja kas tuutulaulu kuului taustalla jee!

1695882.jpg

Koko päivä Silvo vaati olla töistä pois ja Alice saikin mennä töihin, jos se ylennys sieltä tulisi. Silvo lueskeli koko päivän lastenhoidon ohella mekaniika, jotta osaisi korjata opettajanpöytänsä töissä.

1695906.jpg

Koirakin kävi heitä tervehtimässä, mutta koska Silvolla oli allergia se sai lähteä pois.

1695919.jpg

Pian Silvo huomasi, että Nick oli kiivennyt kehdostaan pois ja hypännyt ilmaan ja oli muuttumassa lapseksi. Peilin eteen Nick sai mennä heti, hän sai myös ihanan pinkin pyjaman.

1696158.jpg

Tähän väliin Talo uusi ilme.(pidän teitä jännityksessä Nickin uudessa ulkonäössä :p) Taloa muutettiin hieman, sillä Silvo rakensi Nickille uuden kivan huoneen.

1695910.jpg

Tässä tämän hetkinen uusi pohjakerros. Keittiötä siirrettiin toiselle seinälle ja Nickin huone tuli keittiönviereen.

1695904.jpg

Ja tässä hymypoikamme Nick. Hän on ehdotonta perijäainesta, todella söpö poika!

Ja näin päättyy tämä osa! Syntyykö ensijaksossa toinen poika vai tyttö? Miten Nick hyväksyy tulevan pikkuveljen/pikkusiskon? Pysyvätkö Silvo ja Nick yhdessä vai eroavatko he? Näihin kysymyksiin ja monen muun jutun saat selvílle ensiosassa! Huomatkaa myös että jos tahdotte lukea edellisiä osia katsokaa laatikko osat niin siellä on kaikki 1 lähtien olevat osat. Tein sen eilen, jotta olisi helpompaa katsella. Kommentointi on pakollista tai tulen varastamaan sänkynne! :P