Hei vaan tässäpäs tämä osa, jonka vihdoin sain tehtyä. Alussa on lyhyt taloesittely perheen nykyisestä talosta ja sen jälkeen palaamme talon tapahtumiin...

 Tässäpä Mäntsenien ihana talo, puutarha ei ole kovin kummoinen, koska ei ole ollut rahaa tarpeeksi tehdä sitä.

 Aloitetaan alakerranhuoneista. Ensiksi ruskeansävyinen keittiö.

 Vieressä on ruokasali, jossa on koettu kaikenlaista niin synnytyksiä ja riitojakin kuin sovintojakin.

 Yhdessä huoneessa alakerrassa on huone, jossa perhe säilyttää urapalkintoja samaisesta huoneesta pääsee, myös takapihalle.

 Viereisessä huoneessa on taitohuone jossa voi vaikkapa lukea tai pelata shakkia.

 Alhaalla sijaitsee ainoastaan yksi makuuhuone, nimittäin vanhemman pariskunnan punasävyinen makkari.

 Lopuksi vielä alakerran sinisävyinen kylppäri, joka on todella siisti :D

 Yläkertaan siirryttäessä tulee heti ensimmäiseksi vastaan pieni olkkarinurkkaus.

 Sitten vihreänsävyinen kylppäri.Minä tykkään tästä..

 Nuoremman parin makkari (lakanat vaihdoin jälkikäteen)

 Julien oma huone on sisustettu tytön lempivärillä, pinkillä.

 Ja viimmeisenä kolmosten vihreänsävyinen lastenhuone.

 Natalie oli valmistanut aamiaseksi liekitettyjä ohukaisia kaikille, mutta jokaisella näytti olevan oma aikataulu jona saapuivat syömään, joten Natalie sai aloittaa yksin syömään.

 "Ai Julie sinä olet jo kasvannut!"Silvo tuumasi huomattuaan Julien kun tämä saapui syömään."Njoo", Julie sanoi. "Sinunhan olisi pitänyt kasvaa vasta huomenna, sillä nyt joudut mennä jo kouluun!"Natalie sanoi." Kouluun? Mikä se sellainen on?"Julie kysyi ihmeissään. "Sittenpähän näet kun koulubussi tulee", Natalie vastasi ja jatkoi syömistä.

 Ei kulunut kuin pari tuntia ja keltainen bussi saapui Mäntseneille. Julie astui reippaasti bussin kyytiin.

"Viekö tämä ouluun?"Julie kysyi kuljettajalta."Kouluun siis, vie", kuljettaja korjasi. "Okeii, kai mä meen tällä", Julie sanoi ja istui penkille.

 Vaikka Natalie ei ollutkaan saanut työtä ravintola-alalta, tahtoi hän silti töihin. Hän löysikin lehdestä vapaan työpaikan politiikka-alalta ja päätti mennä sinne töihin, ainakin siksi aikaa, että löytäisi sen oikean työn.

 Kaikkien mennessä töihin päätti Silvo ottaa vapaapäivän ja jäädä hoitamaan lapsenlapsiaan. Senhän tekikin kyllä mielellään..

 Kolmosten hoidon jälkeen puhelin soi. "Silvo puhelimessa", tämä vastasi. "Hei vaan, täällä on Milla. Ajattelin että jos sinulle kävisi että tavattaisiin ihan kahdestaan teillä!" Milla sanoi kehräävästi. "Ööh en tiedä kun vaimoni..."Silvo yritti selittää." Jospa emme kerro vaimollesi, lähden ennen kun hän tulee", Milla keskeytti." Öö kai sitten niin",Silvo myöntyi. "Ihanaa nähään siellä", Milla kihersi ja sammutti puhelimen. Silvolla kesti hetken tajuta mitä oli mennyt tekemään.

Kun Silvo oli päässyt pihalle hän näki jo pihalla Millan "Silvo, on ollut niin ikävä sinua"Milla sanoi ja suuteli Silvoa tulisesti.

 "Kai sinulla on ollut minua ikävä?"Milla kysyi. "No vähän", Silvo sanoi. "No sitten, mentäiskö tonne sisälle vähän makkarin puolelle?" Milla kysyi kehräten.

"Milla en voi tehdä niin, en rakasta sinua enkä halua olla enää kanssasi, olen pettänyt minulle maailman tärkeintä ihmistä!"Silvo sanoi.

 "Kuule olet hyvä mies Silvo. Ehkä minunkin täytyisi etsiä se Oikea, en tule kuitenkaan ikinä unohtamaan sinua", Milla sanoi hivenen surullisesti. "Kiitos, kyllä sinäkin vielä sen Oikean löydät", Silvo vastasi ja halasi hyvästiksi.

 Sillä välin Julie tuli koulusta kotiin. Hänelle oli selvinnyt hyvin mikä koulu on, ainakin ilmeestä sen saattoi päätellä :P

 Tuntia myöhemmin tulivat perheen naisetkin töistä, Alicella oli mukanaan myös hyviä uutisia, sillä hän oli lopultakin päässyt valvontauran huipulle ja sehän tarkoitti sitä että Alice sai toteuttettua elämäntavoitteensa.

 "Äiti, sä tulit töistä, mulla on hirveesti kerrottavaa!" Julie selitti halatessaan äitiään. "No mennään kulta ensin tuonne sisälle niin voit kertoa päivän tapahtumat", Natalie sanoi nauraen.

 Anton saapui töistä myöskin, hänkin oli saanut ylennyksen..(en muista miksi :D)

 "Onnea kultaseni ylennyksen johdosta!" Silvo sanoi hymyillen ja suuteli vaimoaan. "Mites sinä noin hyvällä päällä olet?"Alice kysyi leikkisästi.

 "Olen vain niin onnellinen", Silvo sanoi.

 Oli tullut taas synttärien aika. Kasvuvuorossa olivat kolmoset, joista Sarah sai ensimmäisenä puhataa kynttilät Natalien avustuksella.

Tietenkin kaikki juhlivat innoissaan synttäreitä tai sitten he vain odottivat innoissaan kakkua :DD

Sarahista kasvoi todella kaunis ruskeasilmäinen neiti. Minusta hän muistuttaa  aika paljon isäänsä naamanpiirteiltään. Sarah on horoskoopiltaan jousimies. Luonne: sottapytty(2), ujo(3), toimelias(9), leikkisä(7), kiltti(7)

Seuraavaksi oli Rickin vuoro kasvaa isoksi pojaksi, isän avustuksella tietenkin.

Anton oli niin innoissaan poikansa kasvusta että melkein pudotti pojan onneksi niin ei kuitenkaan käynyt.

 Ja tässä todella sööttiksi pojaksi kasvanut Rick. Hän muistuttaa taas Natalien veljeä Nickiä lapsena. Rickin luonne: siisti(10), ujo(3), toimelias(9), leikkisä(7), kiltti(2). Horoskoopiltaan poika on neitsyt.

 Viimmeisenä mutta ei vähäisempänä pikku Phil papan sylissä puhaltamassa kynttilät.

 Hiusten väri muuttui yllättäen blondiksi vaikka aivan varmasti hiustenväri oli vauvana ruskea no kaikki on mahdollista. Philistä kasvoi muiden kahden tapaan aivan ylisuloinen! Philin luonne on taas tälläinen: sottapytty/siisti(5), menevä(8), toimelias(10), leikkisä(10), marisija(2) Horoskooppi on sama kuin Sarahilla.

 "Mä en kyllä jaksa pedata sänkyä, äiti saa pedata itse!" Julie valitti herättyään. Taisi tyttö nousta väärällä jalalla sängystä.

 Aluksi olisin voinut sanoa että kolmoset ovat kuin enkeleitä, mutta heti aamulla he näyttivät todellisen luontonsa. Kun yksi vielä söi toiset kaksi tahtoivat jo pois. Vanhemmilta olisi mennyt jo hermot jos ei Alicea ja Silvoa olisi.

 Yhtenä päivänä Natalielle soitettiin merkillinen puhelu. "Onkohan tämä Mäntsenien talo?"ääni puhelimessä kysyi."Ööh on, kuka te olette ja miksi soitatte tänne?"Natalie kysyi ihmeissään. "Olen eräs mies ja minulla olisi asiaa Natalie Mäntsenille", mies sanoi. "Ppuhelimessa", Natalie sanoi hermostuneesti." Aah Natalie, täällä yliopistossa on kiertänyt huhuja, huhuja sinusta ja minusta", mies sanoi. "Mi-minkälaisia huhuja?" Natalie kysyi hermostuneesti toivoen hartaasti että ei Se huhu." Noh, muistatko mitä teit kaksi viimmeisintä yliopisto vuotta? Minä olin yksi niistä, kenen kanssa olit ja huhujen mukaan tulit raskaaksi jollekin näistä miehistä", mies jatkoi äänessään jäätävyyttä. "Mitä? Täysin pelkkiä huhuja, ei ole totta! Kaikki lapseni ovat oman mieheni kanssa saatuja!!"Natalie kirkui."Ai miehesi kanssa? No se selittää sen miksi et ottanut enää yhteyttä minuun tai muihin miehiin", mies sanoi. "Älä puhu minulle siitä elämästä, kadun sitä kohtaa elämässäni!!"Natalie huusi. "Ai jaa, no epäilen kuitenkin, että yksi lapsistasi on minun. Vaadin päästä isyystestiin TAI kerron miehellesi yliopisto elämästäsi!"mies uhkaisi. Natalie ei kestänyt enää miestä vaan löi luurin kiinni ja juoksi kylpyhuoneeseen itkemään.

 Kaikki olivat tietämättömiä Natalie ahdingosta, koska olivat olleet töissä. Julie tuli tällä kertaa innoissaan koulusta sillä oli saanut kasin kokeista.

Natalie oli unohtanut tyystin kolmoset. Anton siis joutui hoitamaan kaikki kolme.

 Mäntseneillä oli alkanut talvi, lunta oli satanut koko päivän.. Alice ihmetteli tätä lumisadetta, olihan siitä jo vuosi, kun hän oli sitä viimmeksi nähnyt.

 Ihmeellinen hetki. Kaikki kolme istuvat kiltisti syöttötuoleissaan syöden ruokaansa. Hetkeä myöhemmin kuitenkin alkoi taas huuto.

 Julie oli väsynyt hirveästi koulussa ja päättänyt mennä jo aikaisin nukkumaan. Mutta jotenkin minusta tuntui, ettei Natalie ollut ainoa, jolla oli oma salaisuus.

 Tämän perheen ilopilleri oli ehdottomasti Phil. Hän oli löytänyt viereisestä huoneesta uuden lelun, jota oli kiva soitella. Phil osasi myös tuon hyödyllisen taidon nimittäin hymyilemisen. Se sulatti aina jokaisen sydämmen myös minun <3

 Silvolla meni tätä nykyä hyvin töissä. Hänkin oli alkanut saada ylennyksiä.

 Juliella taas oli ongelmia läksyjen kanssa. Mistäs hän voisi tietää paljonko 5x5 oli?

 Rickikin oli löytänyt uuden lelun, nimittäin palikkapelin. Hänestä oli hauskaa työntää erikoisia palikoita rakoihin ja jos ne ei sopiny ne pystyi työntää sinne.

 Natalie etsi netistä palvelua, johon pystyisi lähettää isyysnäytteet. Eihän voisi vaín marssia sairaalan pyytämään sellaista. Siitähän alkaisivat kovat juorut ja lopulta ne voisivat kantautua Antonin korviin. Se ei kävisi!

 Julie oli viimmein hyväksynyt sisaruksensa varsinki Sarahin kanssa leikkimisestä hän piti. Sarah oli vaikuttunut isosiskonsa huomiosta ja ottikin siitä kaiken ilon irti.

Ja tähän lopetamme tämän osan. Mitä salaisuuksia Juliella on? Selviääkö Natalie ongelmistaan? Nämä ja kaikki muut saat tietää seuraavassa osassa jonka ilmestymisestä ei ole näillä näkymin tietoa, koska huomenna juhlin synttäreitäni ja seuraavalla viikolla on kaikennäköitä. Näkemisiin joksikin aikaa!